2019-2020 LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

Sevgili Yüksek Lisans Öğrenci Adaylarımız;

Başvuru ve kayıt işlemlerinin hatasız ve süratle gerçekleşmesi için ilan metnini dikkatle inceleyerek istenilenleri eksiksiz yapmanız gerekmektedir.

Başvurular sadece web sitesi üzerinden online olarak alınacaktır. Online başvuru linki 19 Ağustos 2019 saat 11:00’da aktif olacak 29 Ağustos 2019 saat 17:30’da sonlandırılacaktır. Yazılı bilim sınavları sadece tezli yüksek lisans başvuruları için yapılacaktır. Yazılı bilim sınavları için herhangi bir ön değerlendirme listesi yayınlanmayacaktır, başvuru yapan herkes sınava girmek zorundadır.

Yönetim Bilişim Sistemleri programında kayıtlanacak olan yabancı uyruklu öğrencilerden alınacak olan harç ücretleri ilerleyen günlerde Enstitü web sayfalarından ilan edilecektir.

Katkı Payı/Öğrenim Ücretleri, Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları Ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Bakanlar Kurulu Kararı uyarınca alınmaktadır.

Daha sağlıklı iletişim kurabilmek için başvuru süreciyle alakalı tüm sorularınızı;

sbe@bakircay.edu.tr  adresinden mail yoluyla iletebilirsiniz.

Üniversitemizde lisansüstü eğitim görme tercihinizden dolayı sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.

Tezli Yüksek Lisans Başvuru İlanı İçin Tıklayınız

Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru İlanı İçin Tıklayınız